Bronza

Mašinska obrada bronze

Naša mašinska radionica je opremljena sa 8 univerzalnih strugova proizvođača Potisje Ada i jednim teškim strugom proizvođača MADENBURG sa prolazom kroz glavno vreteno Fi 300, što nam omogućava obradu bronzanih tuljaka bez upotrebe linete, što nam u velikoj meri povećava produktivnost. Pored univerzalnih strugova posedujemo glodalice, stubne bušilice i mašinske testere i ostali alat koji je neophodan za mašinsku obradu.

Nakon livenja i hlađenja odlivaka pristupa se mašinskoj obradi i izradi bronzanih šipki punog i šupljeg profila raznih dimenzija namenjenih za dalju prodaju, uz to radimo u kontinuitetu bronzane čaure koje su obrađene na predmeru, tako da po zahtevu kupca, obradimo čauru na potrebnu meru i isporučimo je u istom danu.

U slučaju da Vam je potrebno da uradite kopletan rezevni deo sa preciznom obradom na najsavremenijim CNC mašinama, u mogućnosti smo da Vam ponudimo kopletnu izradu rezervnog dela od naše bronze i preciznom mašinskom obradom u saradnji sa našim partnerima-alatnicama koji bronzu kupuju kod nas godinama.

 

Slike i tabele